Event planner - Belgium, Netherlands

Vakblad voor opdrachtgevers van evenementen
  1. Probeer je te begrijpen wat millenials willen en hoe je geweldige evenementen voor hen kunt organiseren? Ik vertel het je niet graag, maar je hebt de boot al gemist. Je had hier jaren geleden al over na moeten denken!
  2. Deurenbedrijf XIDOOR Someren bestaat dit jaar 85 jaar en dat moest gevierd worden. Om die reden werd BYLEI gevraagd om een waanzinnig feest te organiseren voor alle werknemers.
  3. Domein Raesborre is met zijn perfecte blend van karakter, geschiedenis en sfeer, dé plek voor luxueuze events. Op dit landgoed in Heverlee kun je als eventorganisator of cateraar je creativiteit helemaal kwijt.
  4. Een geslaagd evenement prikkelt de zintuigen. Je wilt niet enkel dat de ogen van de deelnemers vol verwondering ronddwalen en dat hun oren gespitst worden. Ook wat bezoekers kunnen ruiken, proeven en voelen moet doordacht zijn.
  5. Heb je het ook al gemerkt? Het wordt moeilijker en moeilijker om je gasten te verrassen. Het lijkt wel of jij als eventmanager niet meer weet hoe je ze van hun sokken kunt blazen, of wat hen boos of verveeld maakt.
  • ©eventeuro.com - Paris - France - 2006