Event planner - Belgium, Netherlands

Vakblad voor opdrachtgevers van evenementen
  1. De zakenwereld verandert met rasse schreden. Nieuwe sectoren zoals FinTech of zelfbesturende auto's schieten de lucht in. Deze innovaties moedigen mensen aan om nieuwe platformen voor netwerken en kennisoverdracht op te zetten.
  2. Ga jij graag naar McDonalds, maar hou je niet van drukte? De keten introduceert een mobiel restaurant, waarin maximaal vijf gasten kunnen eten. 
  3. Wil je je personeel eens in het zonnetje zetten? Dan is het 'Volloffestival' het ideale festival, speciaal voor bedrijven.
  4. Leverancier zijn voor een klant op een beurs in het buitenland is niet altijd makkelijk. Het is moeilijk om, indien nodig, op een grote afstand bij te sturen. Ook zijn de reistijden vaak vele malen langer en heb je geen magazijn in de buurt.
  5. beMatrix draagt kwaliteit & training hoog in het vaandel! Tot nu toe werden meerdere trainingen voor klanten jaarlijks georganiseerd in hun hoofdkantoor in Roeselare (BE). Van 15 juni tot en met 6 juli 2018 reist beMatrix nu met de ‘beMatrix Academy Tour’
  • ©eventeuro.com - Paris - France - 2006