Event planner - Belgium, Netherlands

Vakblad voor opdrachtgevers van evenementen
  1. Het hekje of de #hashtag gevolgd door een woord of een lettercombinatie is sinds zijn lancering in 2007 niet meer weg te denken uit de social media. Dit moet je erover weten.
  2. Versuz heeft de 28e plaats weggekaapt op de Golden Moon Awards, een overzicht van de 100 beste clubs ter wereld. De Hasseltse discotheek is daarmee de hoogst genoteerde club van de Benelux.
  3. De ticketverkoop voor evenementen wordt er niet makkelijker op. De crisis neemt toe en de concurrentie van gratis evenementen is groot. Valt je ticketverkoop wat tegen? Probeer dan deze 5 manieren om last minute toch nog je verkoop op te krikken.
  4. Bij Event Masters hebben ze sinds kort een nieuwe afdeling. Nieuw, maar wel eentje met 20 jaar ervaring! Event Masters verwelkomt Jan Van den Broeck, een gekende Professional Conference Organiser in België.
  5. Eerder dit jaar opende in Hamburg een spectaculaire nieuwe concerthal, de Elbphilharmonie. Het meest opvallende aan de eventlocatie is niet de golvende gevel, niet de zacht gebogen lift aan de voet van de lobby en ook niet de Escher-achtige trappen of de
  • ©eventeuro.com - Paris - France - 2006