Event planner - Belgium, Netherlands

Vakblad voor opdrachtgevers van evenementen
  1. Nergens anders vind je zoveel open ruimte als in Oostende: stad, strand, zee, grote open monumenten - je kunt hier echt hechte teams smeden tijdens de beklijvendste activiteiten.
  2. Het nieuwe dancefestival Neverland in Landgraaf wil een Nederlandse afgeleide creëren van het populaire Belgische Tomorrowland. "Voor een geweldig festival moet je naar onze zuiderburen. Dat wil ik veranderen", zegt de organisator.
  3. Heb je ooit één van die dertien-in-een-dozijn eventplanningschecklists gedownload, met het idee dat het logistieke proces hetzelfde is voor iedereen? Heb je ooit geprobeerd om je evenement te managen door middel van vooropgezette to-do-lijsten die eigenli
  4. Om van je evenement een écht onvergetelijke beleving te maken kun je gebruik maken van een template uit de literatuur. Joseph Campbell ontdekte in de jaren 1940 dat alle sterke sprookjes en verhalen opgebouwd zijn volgens eenzelfde model.
  5. De laatste jaren is het gebruik van SMS flink gedaald. Zeker met de komst van social media en app's zoals iMessage en Whatsapp zijn er voldoende alternatieven.
  • ©eventeuro.com - Paris - France - 2006