Event planner - Belgium, Netherlands

Vakblad voor opdrachtgevers van evenementen
  1. Eén ding is alvast zeker, alcoholvrije drankjes en mocktails staan in 2018 definitief op de kaart. Grunewald.bar zet tijdens recepties en feestjes al jaren in op verfijnde alcoholvrije alternatieven voor gasten die liever geen alcohol drinken.
  2. Naast special effects en event decoratie is 7theaven ook al jaren gespecialiseerd in theatraal en PSE vuurwerk voor evenementen.
  3. De kerstballen hangen in de boom, Sinterklaas is terug naar Spanje en het nieuwe jaar knalt bijna binnen. Ook voor Kevin Van der Straeten is het feest. Zijn nieuwe boek EVENTPLANNER is aangekomen!
  4. ​​​​​​​Er is geen tekort aan redenen waarom we evenementen plannen. Maar één doelstelling lijkt de boventoon te voeren: hoe kunnen we meer omzet uit onze evenementen halen?
  5. Plan je een ontmoeting met jouw klanten of personeel? Of denk je aan een beurs, modeshow, product show, bedrijfsfeest, congres of galabal? FLEX XL, de 850 m² grote black box in Flanders Expo, bezorgt jouw evenement in een klap een exclusief kader.
  • ©eventeuro.com - Paris - France - 2006