Event planner - Belgium, Netherlands

Vakblad voor opdrachtgevers van evenementen
  1. Een (party)cateraar kies je niet lukraak. Ook bij een evenement gaat de liefde van de deelnemers door de maag. Catering is dus erg belangrijk en moet aansluiten bij de doelstelling van je evenement en de doelgroep. Waar moet je op letten?
  2. De meeste organisatoren zijn het erover eens dat bij het plannen van evenementen tijd en energie schaars zijn. Van het jongleren van meerdere taken tot het oplossen van onverwachte situaties; eventprofessionals raken vaak volledig opgebrand, met bijna gee
  3. De nieuwe account manager zal zowel verantwoordelijk zijn voor het onderhouden van klantenrelaties als voor het uitbouwen het marktaandeel.
  4. Op de Gitannekesfoor geen commerciële producten en ook geen schreeuwerige banners van grote sponsors. Met een team van 450 vrijwilligers slaagt de organisatie er in om hun 3-daags familiefestival duurzaam te organiseren.
  5. Van zonlicht word je niet alleen vrolijk, maar ook vitaler. De gezondheidseffecten van zonlicht zijn bekend. Wat je misschien nog niet wist: zonlicht helpt je sneller te denken en beter te focussen.
  • ©eventeuro.com - Paris - France - 2006