Event Branche Nieuws over de locatie voor uw evenement of bijeenkomst? - Nederland

platform voor live communicatie en mice
  1. CIRCULAIRE EVENEMENTENLOCATIE - Aviodrome in Lelystad, een evenementenlocatie van Libéma. Aviodome, de nieuwe circulaire evenementenlocatie van de TeKa Groep. Die namen lijken wel heel erg op elkaar. Dat vond deze week de rechter ook. In een kort geding besloot de rechter dat de circulaire koepel in Amsterdam niet de naam Aviodome mag dragen. De eventlocatie opent 30 november haar deuren onder de naam Amsterdome.
  2. #EVENTINDUSTRYHACKATHON - Het was een bijna surreëel gezicht: de iconische hal 1 van RAI Amsterdam, omgetoverd tot een creatieve snelkookpan. Dat was het decor voor de #EventIndustryHackathon. Het idee van de hackathon? Een aantal teams vol hackers, een paar challenges, workshops, inspiratie, goed eten, samen zijn en alle kaders loslaten. Dat leverde nieuwe denkwijzen op. EventBranche TV maakte bij aanvang een mini docu.
  3. Samen het jaar afsluiten, terugkijken op de hoogtepunten en vooruit kijken naar het nieuwe jaar. Zo zijn er wel duizend redenen te bedenken waarom een eindejaarsevenement ideaal is. Daphne Korff, van Flint Theater, Evenementen & Congressen, schreef er een blog over én geeft tips om de organisatie een stukje makkelijker te maken.
  4. EVENEMENTENORGANISATIE - Wat is een impactvol evenement? Deze events slagen erin om gedrag te beïnvloeden, maar het is niet altijd precies duidelijk wat de kern van het succes is. Nog niet iedereen denkt namelijk procesmatig na over de essentie van een evenement. Daarin zit het verschil, met deze whitepaper heeft u de tools om de eerste stappen te zetten naar een event met impact!
  5. De afgelopen jaren is de wereld van eventmarketing en live communicatie nog al eens getroffen door nieuwe wetgeving. Vaak wet- en regelgeving met als doel minder papierwerk, maar met een bij-effect voor onze branche. Om die reden organiseert EventBranche op 5 november het Congres Wet & Regelgeving. Een dag waarop de nieuwste wetgeving zoals AVG, de WKR, maar ook de regels rondom beveiliging en terreur vertaald wordt naar uw dagelijkse eventwerk.
  • ©eventeuro.com - Paris - France - 2006