Event Branche Nieuws over de locatie voor uw evenement of bijeenkomst? - Nederland

platform voor live communicatie en mice
  1. EVENEMENTENLOCATIE BEURSGEBOUW - Bent u het ermee eens dat beurzen echt onderhevig zouden moeten zijn aan grote veranderingen, als ze in de toekomst relevant willen blijven? Veel bezoekers klagen over de ogenschijnlijk traditionele weerstand van het medium beurs tegen verandering. In dit artikel een kritische analyse op weg naar de beurs van de toekomst.
  2. EVENEMENTENLOCATIE - Kameryck bestaat dit jaar 10 jaar en gaat fors uitbreiden. Er komt een plenaire zaal bij voor ruim 400 gasten. Daarmee wordt Kameryck ook een interessante congreslocatie. Er werken bij Kameryck 15 vaste medewerkers en ca 35 oproepkrachten. Dit zijn overwegend jonge mensen. De locatie is op zoek naar een commercieel manager.
  3. EVENEMENTENBEURS - De Best of Events beurs in Dortmund, de internationale vakbeurs voor LIVE Communicatie in Europa, staat weer voor de deur op 10 en 11 januari 2018. Ook dit jaar organiseert EventBranche.nl weer een Beurstour. Met een eigen gids, neemt EventBranche.nl Nederlandse bezoekers mee langs interessante partijen en organisaties. Daarnaast is ook het Holland Paviljoen weer aanwezig met Nederlandse bedrijven die de Duitse markt willen verkennen.
  4. MULTIFUNCTIONELE EVENEMENTENLOCATIE - Een nieuwe evenementenlocatie in de markt zetten, is een vak apart. EventBranche.nl volgde de bouw en opening van de Midden Nederland Hallen. Mooi om te zien dat zij het eerste jaar succesvol afsluiten. De multifunctionele eventlocatie Midden Nederland Hallen was in 2017 het decor van ruim 100 events en denkt al na over uitbreiding.
  5. EVENEMENTENLOCATIE KASTELEN - Wat was het genieten bij kasteel Wijenburg in Echteld. De lakeien, 'de kasteelheer', de sfeer, het netwerken, de eigen catering, de ontwikkelingen top 20 en de 150 gasten...kijk nog maar even mee.
  • ©eventeuro.com - Paris - France - 2006