Event Branche Nieuws over de locatie voor uw evenement of bijeenkomst? - Nederland

platform voor live communicatie en mice
  1. Evenementenlocatie Eiland van Maurik speelt in op de trend van ‘festivallisering’ en DIY (Do It Yourself) maatwerk.
  2. EVENEMENTENLOCATIE STRANDPAVILJOEN BEACHCLUB - Vanaf vandaag is Zandvoort een nieuwe Beachclub rijker. In het Beachhouse Hotel, een boutique hotel direct op de zeereep aan de noordelijke kust van Zandvoort, opende een nieuwe beachclub geheel in de stijl van Brigitte Bardot en Marilyn Monroe, haar deuren.
  3. EVENTPROFS - Nee u bent niet de enige in de eventbranche: opstaan, opschieten, snel naar kantoor want dit moet nog en dat...Maar daardoor zou u wel eens de meest productieve minuten van de dag kunnen mislopen. Dit is wat iedere eventprof, iedere dag, de eerste dag minuten van zijn of haar werkdag zou moeten doen.
  4. Afgelopen week was EventBranche.nl aanwezig bij het relatie event van TOBACCO Theater bij één van de hoogste hotspots van Amsterdam. Verscholen op een bijna geheime plek in Amsterdam-Noord is dit de ideale locatie om aan de drukte van de stad te ontsnappen, zonder hem uit het oog te verliezen: HoogtIJ Amsterdam.
  5. EVENEMENTENLOCATIE - Een glazen kas, op een dak in Woerden met uitzicht over de oude binnenstad. Dat is kort samengevat het concept van KAS evenementenlocatie op het dak van MeetINoffice. De nieuwe locatie biedt in combinatie met het reeds aanwezige restaurant plek aan 200 bezoekers.
  • ©eventeuro.com - Paris - France - 2006