Event Branche Nieuws over de locatie voor uw evenement of bijeenkomst? - Nederland

platform voor live communicatie en mice
  1. EVENEMENTENSCHIP - 'Ruimte, zo veel ruimte', Kees Keuning projectmanager beurzen en evenementen bij de Technische Unie keek tijdens de bouw van evenementenschip Blue Rhapsody in Servië zijn ogen uit. En terecht, want spectaculair is het juiste woord.
  2. BEACHBRANCHEBARBECUE - De 20e editie van de BeachBrancheBarbecue (#BBBQ18) op maandag 9 juli bij Strandclub WIJ zou wel eens het allergrootste strandfeest voor eventprofessionals ooit kunnen worden. De teller staat 3 weken van te voren al op 500 (!) inschrijvingen. Wilt u ook aanwezig zijn op hét feest voor eventprofessionals en opdrachtgevers? Het kan nog...
  3. Eigenaar Philip Lamers timmert hard aan de weg om alles te vernieuwen binnen Gooiland. Vorig jaar is hij samen met reclamebureau IMA (Identity Matching Academy) aan de slag gegaan om uit te zoeken wat de identiteit van het rijksmonument is. Inmiddels heeft de locatie drie nieuwe subzalen geheel in lijn van deze identiteit.
  4. Na het faillissement van tentenbouwer G3 Presents, vlak voor de start van het festivalseizoen 2018, zijn er toch slaapplekken voor tienduizenden festivalgangers. White Dragon Camping Gear heeft de slaapplaatsen tak overgenomen en verzorgt alsnog tijdelijke accommodaties bij ruim dertig festivals door heel Europa waaronder Rock Werchter, Defqon en Tomorrowland.
  5. Tijdens de nieuwe Workshop ‘Succesvolle Merk Activatie - Hoe Doe Je Dat’ neemt Danielle Brons MSc, oprichter van activatiebureau brandXtension, je op 14 augustus 2018 mee in de totstandkoming van een krachtige merkactivatie en wat hiervoor nodig is.
  • ©eventeuro.com - Paris - France - 2006