Event Branche Nieuws over de locatie voor uw evenement of bijeenkomst? - Nederland

platform voor live communicatie en mice
  1. GOUDEN GIRAFFE EVENT AWARDS - Nog 4 dagen, dan sluiten de inschrijvingen voor de Gouden Giraffe Event Awards 2018! Wilt u nog meedingen naar de eventprijs der eventprijzen? Het kan nog! Ga naar www.gouden-giraffe.nl, schrijf je in en de organisatie neemt je aan de hand mee door het inschrijfproces. Ben je inmiddels druk bezig? Ook dan zijn we er voor u!
  2. Deze maand viert TivoliVredenburg een dubbel jubileum. Vijf jaar geleden openden de concert- en evenementenlocatie haar deuren, bovendien bestaat de Grote Zaal veertig jaar. Dit wordt groots gevierd!
  3. 20 procent van wat we horen, 50 procent van wat we zien en 70 procent van wat we bespreken met anderen, onthouden we. Interactie is daarom heel erg belangrijk, je boodschap blijft op die manier veel beter hangen. Weinig mensen zullen uit zichzelf van zich laten horen tijdens een evenement of congres, daarom is het belangrijk dat je hier om vraagt of dit uitlokt. Theater- en evenementenlocatie Flint geeft 5 tips en opstellingen om dit te realiseren:
  4. De Gouden Giraffe is ieder jaar op zoek naar bedrijven, bureaus en organisatoren die hun nek uit steken. Die durven door middel van beleving en een live moment zichzelf te vermarkten of hun boodschap te communiceren. Wellicht sta je op het punt om jouw eventparel in te schrijven. Maar waar moet je case precies aan voldoen? Bekijk hier de checklist!
  5. #BOE19 - Ook al is het dan een internationale beurs, #BOE19 is ook om een typisch Nederlandse reden, heel erg interessant. Dus mocht u niet gaan voor die honderden standhouders, de Nederlandse beurstour, het inhoudelijke programma of het netwerken, dan is er nog altijd reden nummer: wij hebben gratis kaarten voor u. Gratis beurstour, gratis plenair programma en een gratis netwerkborrel op het Holland Pavillon.
  • ©eventeuro.com - Paris - France - 2006