Event Branche Nieuws over de locatie voor uw evenement of bijeenkomst? - Nederland

platform voor live communicatie en mice
  1. EVENEMENTENLOCATIE SCHIP - De langverwachte escape room aan boord van het majestueuze stoomschip ss Rotterdam heeft vandaag haar deuren geopend. De afgelopen weken is de escape room meerdere malen getest door verschillende escape room experts en het personeel van het ss Rotterdam. Vanaf vandaag is de escape room open voor het grote publiek.
  2. EVENEMENTENLOCATIE VACATURE - Henk van Maanen en Hans Baggerman leggen uit waarom ze een nieuwe GM zoeken: 'Eind dit jaar openen wij onze derde evenementenlocatie in Rotterdam, de Schiecentrale. Als ondernemers willen we nog verder doorpakken maar daar mogen onze collega’s niet de dupe van worden! Onze zeer zelfstandige collega’s hebben recht op liefde en aandacht, elke dag.'
  3. EVENEMENTENLOCATIE THEATER VACATURE - Theater Amsterdam is een toonaangevend theater gelegen in de Amsterdamse Houthavens. Op 1 mei 2014 opende zij haar deuren en verwierf bekendheid met het theaterstuk over het leven van Anne Frank. Sinds oktober 2016 is er geen langlopende theaterproductie in het Theater en wordt de locatie met succes als full time evenementenlocatie verhuurd.
  4. VACATURE EVENEMENTENLOCATIE - In verband met het vertrek van een collega zijn wij op zoek naar een enthousiaste, vrolijke, representatieve en vooral commercieel-klantgerichte sales collega die het als een uitdaging ziet om met de klant elk evenement tot in detail samen te stellen en voor te bereiden, aldus de evenementenlocatie in Maarssen.
  5. EVENEMENTENLOCATIE HOTEL - Wat in de hotelindustrie in Azië al heel normaal is, komt nu naar Nederland. Handy, een smartphone aangeboden door het hotel om te gebruiken tijdens het verblijf. Novotel Amsterdam Schiphol Airport heeft de primeur in Nederland en gaat Handy in elk geval een jaar lang aan haar gasten aanbieden. Ook iets voor de eventbusiness?
  • ©eventeuro.com - Paris - France - 2006