Event Branche Nieuws over de locatie voor uw evenement of bijeenkomst? - Nederland

platform voor live communicatie en mice
  1. Worldmeetings.com, marktleider op het gebied van strategisch meeting management, heeft Taco van Voorst tot Voorst benoemd tot directeur. Van Voorst tot Voorst begint 1 november aanstaande aan zijn nieuwe opdracht.
  2. De regio Zuidoost-Brabant is een multifunctionele evenementenlocatie rijker. De nieuwe locatie genaamd ‘Eventcentre Aquabest’ opende onlangs haar deuren in Best. Met een oppervlakte van ruim 1800m2, ruimte voor 50 to 3000 personen en alle nodige faciliteiten is Eventcentre Aquabest geschikt voor de meest uiteenlopende evenementen; van beurzen tot kinderevenementen en van congressen tot dancefestivals.
  3. PARTYCATERING - Het hing al een tijdje in de lucht. Enkele cateraars waren al helemaal om, maar nu lijken de evenementenlocaties ook koers te zetten richting 'andere' catering. Duurzamer, verantwoorder. En met de locatie als steeds steviger spil in het organisatieproces, voorspellen wij nu dan ook een stroomversnelling als het gaat om op zijn minst meer verantwoorde partycatering. Bijvoorbeeld de koffie van RAI Amsterdam:
  4. EVENEMENTENLOCATIE PERSBERICHT - Op zondag 8 en maandag 9 oktober vond de Dibevo-Vakbeurs 2017 plaats in De Broodfabriek. Bijzonder omdat de beurs na exact 10 jaar weer terug is gekeerd op deze locatie in Rijswijk.
  5. EVENEMENTENLOCATIE DUURZAAM - Je hebt groene locaties en groene locaties. Inmiddels is het aantal evenementenlocaties met een GreenKey-certificaat niet meer te tellen. Maar ook zonder certificaat doen veel locaties aan duurzaamheid en MVO. Echter, je hebt groen en je hebt groen. EventBranche.nl zette 3 van de groenste locaties van Nederland op een rij:
  • ©eventeuro.com - Paris - France - 2006