Event Branche Nieuws over de locatie voor uw evenement of bijeenkomst? - Nederland

platform voor live communicatie en mice
  1. EVENEMENTENLOCATIE THEATER - Nina Pedroli (27) is per 1 september de nieuwe commercieel directeur van TOBACCO Theater Amsterdam. Ze volgt hiermee Frank Hekelaar op. De nieuwe commercieel directeur ziet kansen op de congresmarkt.
  2. EVENEMENTENLOCATIE CIRCULAIR - In Amsterdam opent op vrijdag 30 november en zaterdag 1 december de eerste circulaire eventlocatie van Nederland haar deuren. Het gaat om Aviodome Amsterdam, dat is opgetrokken uit bestaande materialen en een bijna volledig gerecycled interieur kent. Er zijn nieuwe beelden van de verrassende locatie:
  3. Fokker Terminal in Den Haag staat al jaren bekend als industriële evenementenlocatie voor congressen, zakelijke events en b2b beurzen. Wat begon met een lege hangar, is nu een turnkey eventlocatie met eigen faciliteiten, inrichting en meubilair. Inmiddels verandert haar rol als eventlocatie steeds meer richting die van co-producent én kartrekker voor de ontwikkeling van het gebied rondom de locatie. Tim Rosman, Sales & Event Director, neemt ons mee in het veelbelovende toekomstperspectief van de locatie, waar ook nog voldoende ruimte is voor uitbreiding.
  4. Van 25 t/m 27 september vindt Euro Attractions Show (EAS) plaats bij RAI Amsterdam; een allesomvattende bestemming voor professionals uit de leisure-, toerisme-, event-, entertainment- en attractiebranche. Met ruim 12.000 bezoekers, 5 beurshallen, 17 educatieve sessies en 80 uur aan workshops is er tijdens EAS 2018 voor iedereen wat te halen. Benieuwd naar het programma? Bekijk het aanbod, conferentieprogramma en schrijf je in!
  5. TRAINING CURSUS WORKSHOP LOCATIE - Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum deed recent een complete restauratie van de Kapel, legde een zeer snel Wifi-netwerk aan, een volledig vernieuwde entree en plaatste bijna 50 zonnepanelen. Sinds vandaag heeft Woudschoten ook nog eens een nieuwe website én een nieuwe huisstijl die de komende periode verder wordt uitgerold.
  • ©eventeuro.com - Paris - France - 2006