Event Branche Nieuws over de locatie voor uw evenement of bijeenkomst? - Nederland

platform voor live communicatie en mice
  1. EVENEMENTENLOCATIE MULTIFUNCTIONEEL - Midden Nederland Hallen biedt opdrachtgevers en leveranciers voortaan de mogelijkheid om zelf de catering en de techniek te verzorgen of het complex naar eigen inzicht in te richten.
  2. EVENEMENTENLOCATIE - 'Omdat verdere groei in de huidige situatie nog maar nauwelijks mogelijk is, zijn de plannen voor uitbreidingen binnen het huidige gebouw in volle gang. Hierdoor kunnen we nog meer (grote) congressen huisvesten en kunnen we tevens meerdere events tegelijkertijd faciliteren', aldus het team van evenementenlocatie Fokker Terminal.
  3. Maar liefst drie teams gingen vandaag, gewapend met rode loper én giraffe, op pad om de genomineerden voor de Gouden Giraffe Event Awards 2018 bekend te maken. Het niveau was dit jaar wederom ongekend hoog en veel cases lagen dan ook dichtbij elkaar qua score. Na een intensieve jurysessie heeft de vakjury besloten dat dit de lijst is van genomineerden. Wie er uiteindelijk vandoor gaat met een gouden eventaward? Dat zien we op 1 april tijdens de spectaculaire awardshow in het Jaarbeurs Beatrix Theater. Jij komt toch ook?
  4. GOUDEN GIRAFFE EVENT AWARDS - De genomineerden van de Gouden Giraffe Event Awards kregen woensdag 13 maart allemaal een verrassingsbezoek van de organisatie. In de categorie Congressen ontving Future Dome Events een nominatie voor Klimaattop Zuid.
  5. Iedereen die evenementen organiseert weet: goede technische faciliteiten zijn onmisbaar bij een succesvol evenement. De technicus van Flint Johan vertelt hoe Flint als theater inspeelt op de gasten.
  • ©eventeuro.com - Paris - France - 2006